Zin in nieuwe schoenen? Van Arendonk natuurlijk!

Het is inmiddels hoog zomer, maar het kan toch zomaar zijn dat je nu pas ontdekt dat de zomerschoenen die je vorig jaar hebt gekocht niet helemaal meer naar je zin zijn. Dat ze niet (meer) geschikt zijn voor een flinke wandeling of een feestje. Het wordt dus, kortom, tijd om nieuwe schoenen aan te schaffen. Een mooi paar Hogan schoenen bijvoorbeeld. Comfortabel en enorm stylish en natuurlijk verkrijgbaar in veel verschillende modellen en kleuren. Ja,  dat is een goed idee! Maar waar shop je die mooie Hogan schoenen? Bij Van Arendonk natuurlijk!

Lekker shoppen bij Van Arendonk

Wil je de meest perfecte winkel-ervaring? Dan is een bezoek aan een van de winkels van Van Arendonk een aanrader. De medewerkers in alle winkels zijn vakkundig en vriendelijk en zullen je altijd voorzien van de beste informatie. Welke schoen past jou? De medewerkers van Van Arendonk helpen je graag! Je vindt de winkels van Van Arendonk in 8 steden in Nederland. Je hoeft dus nooit lang te reizen voor je in een van de winkels staat. Kijk je ogen uit naar alle schitterende merken en modellen. Welke soort schoen je ook zoekt, je vindt deze bij Van Arendonk.

Shop je liever online?

Ook dan kun je bij deze schitterende winkel terecht. De webshop is zeer compleet en overzichtelijk. Ben je fan van een bepaald merk? Dan kun je zoeken op het merk. Ben je op zoek naar een bepaald type schoenen? Dan kun je hierop zoeken. Ben je op zoek naar een bepaald type schoenen van een bepaald merk: jawel, ook dat kun je online vinden. Het is ook erg handig dat je direct kunt zien of de schoenen die jij wilt hebben in jouw maat verkrijgbaar zijn. Je ziet dit in één oogopslag. Online bestellen en betalen is zo geregeld. Al snel heb je je nieuwe schoenen in huis.

Nog niet overtuigd?

Dan helpt dit je misschien over de streep. Wanneer je je inschrijft voor de (online) nieuwsbrief ben je niet alleen als eerste op de hoogte van alle aanbiedingen, je maakt ook nog eens kans op een shoptegoed van € 150,00! Heb je geen zin in een nieuwsbrief waarin info staat die niet voor jou geschikt is? Dan is er nog meer goed nieuws: je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief voor dames óf die voor heren. Zo krijg je precies die informatie in je mailbox die op jou van toepassing is. Doe er je voordeel mee!

Uit dezelfde categorie

Anderen lazen ook