Ideale verlichting voor op kantoor

Er is nu een periode achter de rug waarbij we voornamelijk thuis hebben moeten werken. De afgelopen weken zijn er weer steeds meer werknemers op kantoor te vinden. Ook op het kantoor waar ik werkzaam ben, zie ik steeds meer collega’s en dat vind ik erg prettig. Ik was het thuis werken wel een beetje zat geworden en ik begon mijn collega’s steeds meer te missen. In de afgelopen tijd zijn er ook een aantal dingen veranderd op kantoor. Het was natuurlijk ook wel de uitgelezen mogelijkheid om wat klusjes te laten doen op kantoor, omdat het merendeel van de werknemers thuis aan het werken waren. Over het algemeen besteed je het grootste gedeelte van je tijd op kantoor en daarom moet het een fijne plek zijn om te werken. Een fijne werkplek heeft niet alleen een positieve invloed op je humeur, maar het bevordert ook je productiviteit. Toen ik weer aankwam op kantoor kreeg ik een verfrissend gevoel. Hieronder zal ik even verder toelichten wat er zoal veranderd is.

Tijd voor een nieuwe vloer

Voorheen lag er nog een oud stuk tapijt in ons kantoor. Dat heeft er jaren in gelegen en dat was ook zeker aan vervanging toe. Het oude tapijt is eruit gehaald en daar is een nieuwe laminaatvloer voor in de plaats gekomen. De houten vloer oogt veel mooier en heeft een professionelere uitstraling. De nieuwe vloer hoort ook beter bij ons bedrijf. De bureaus en de andere kantoorartikelen zijn nog wel grotendeels hetzelfde. Deze moesten dus eerst even verplaatst en verschoven worden, voordat de nieuwe vloer erin kon worden gelegd. Het zal vast wel een grote klus geweest zijn, maar gelukkig is dat uitbesteed aan mensen die daar meer ervaring mee hebben. Ik merk dat de nieuwe vloer voor een positief effect heeft gezorgd op de sfeer binnen ons kantoor.

Nieuwe plafondlampen

Naast de nieuwe vloer is er nog een grote verandering in ons kantoor aangebracht. Er zijn namelijk nieuwe plafondlampen geïnstalleerd. Voorheen maakten wij nog gebruik van ouderwetse tl verlichting, maar ook dat was zeker aan vervanging toe. Verlichting is namelijk ook een belangrijk onderdeel van de werkplek en daarom is ook hier aandacht aan besteed. De keuze is gevallen op plafondlampen van bes led met led verlichting, want dat geeft veel aangenamer licht. Daarnaast zijn de lampen ook een stuk zuiniger wat betreft het energieverbruik. Na een dag op kantoor gewerkt te hebben, merkte ik in positieve zin veel verschil met de nieuwe plafondlampen.

Uit dezelfde categorie

Anderen lazen ook