Hoe bepaal je de maat voor een condoom?

Veel mannen zijn benieuwd naar hun condoom maat. Echter is het niet voor iedereen even duidelijk hoe je de maat van je condoom precies bepaald. Dit komt omdat je condoom maat niet voor iedereen even duidelijk is. Hierom vragen veel mensen zich af hoe ze de maat voor een condoom kunnen bepalen.

De omtrek

De condoom maat is relatief makkelijk te meten. Als eerste is het mogelijk om een normale maat condoom te proberen. Meer dan de helft van de mannen zal deze passen. Als dit niet het geval is, zul je echter een speciale condoom moeten halen. Om dit goed te kunnen doen, is het handig om te weten hoe je dit op moet meten.

Ondanks dat veel mensen denken dat de maat van een condoom te maken heeft met de lengte van de penis, heeft dit hier echter vrij weinig mee te maken. Dit komt omdat het vooral om de omtrek van de penis gaat. Om te weten welke maat condoom je nodig hebt, is het dan ook alleen nodig om te weten wat de omtrek van je penis is.

Eigenlijk heeft elke condoom een lengte van 20 cm. Dit houdt in dat dit niet van toepassing is als je de maat van je condooms wilt weten. Natuurlijk is het wel mogelijk om grotere condooms te krijgen, maar dit is in de meeste gevallen helemaal niet nodig. Als een condoom te groot is, hoef je hem niet helemaal af te rollen. Als een condoom te klein is, moet je wel uitkijken dat deze niet per ongeluk uit gaat.

Het meten van de omtrek van je penis klinkt misschien lastig om te doen. Echter is het redelijk makkelijk te doen. Het enige wat je nodig hebt, is een meetlint. Dit komt omdat je hiermee de omtrek van je penis makkelijk kunt meten. Het meten kun je het beste doen in volledige erectie bij het dikste gedeelte van je penis.

Condooms kopen

Op het moment dat je condooms gaat kopen, zijn er dan ook verschillende vormen die je hiervan kunt gebruiken. Als je de maat niet zo goed weet, kun je goed voor een my size condoom gaan. Dit komt omdat een my size condoom erg handig is om te gebruiken. Een my size condoom zorgt er namelijk voor dat het mogelijk is om een goed passende condoom te hebben waardoor je optimaal kunt genieten. Benieuwd? Dan is het zeker aan te raden om het eens te proberen zodat je het zelf kunt ervaren.

Uit dezelfde categorie

Anderen lazen ook