EPDM dakbedekking is dé oplossing voor een dak

Als je een nieuw dak wilt aanschaffen, is EPDM dakbedekking wellicht een goed idee. EPDM dakbedkking is gemakkelijk zelf te leggen zonder dat je aan de slag moet met allemaal andere materialen, zoals primers en flashing tape. Je kunt EPDM dakbedekking kopen voor thuis, maar ook voor bijvoorbeeld een bedrijfshal. Wil je weten wat de voordelen zijn van EPDM dakbedekking? Lees dan even verder!

Voordelen van EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking gaat minstens 50 jaar mee, dus je kunt er lang van genieten. Daarbij is het recyclebaar, onderhoudsvriendelijk en bestand tegen alle weersomstandigheden. Je kunt het ook op maat laten maken en omdat het licht in gewicht is, is het gebruiksvriendelijk. Wil je ook graag zonnepanelen? Dan kun je deze gemakkelijk op de EPDM dakbedekking plaatsen. Ook kun je het als ondergrond gebruiken op een balkon of een dakterras. Als je geïnteresseerd bent in EPDM, kun je gemakkelijk een EPDM pakket bestellen. Hoe werkt dit?

EPDM pakket bestellen

Als je EPDM wil aanschaffen, kun je een EPDM pakket aanschaffen. Dit pakket bestaat uit alle onderdelen die je nodig hebt; dakbedekking, lijm, EPDM kit, hemelwaterafvoer en een Nederlandstalige handleiding. Hierdoor kun je zelf met een EPDM pakket aan de slag, omdat alles duidelijk wordt uitgelegd. Vaak kun je op de webshop, waar deze pakketten aan te schafffen zijn, ook een duidelijke video vinden waarin wordt uitgelegd hoe je EPDM moet leggen. Het maakt dus niet uit of je hier geen ervaring mee hebt. Kom je er toch niet uit? Dan kun je altijd contact opnemen met de webshop. Voordat je zo’n pakket besteld, is het handig om wel de afmetingen te weten. Je vult de gewenste lengte en breedte in, zodat het pakket op maat kan worden samengesteld. Ook kies je zelf welke dikte de dakbedekking moet zijn, je kan kiezen uit 1,30mm of 1,00mm. Ga jij EPMD kopen?

EPDM dakbedekking aanschaffen

Naast bovengenoemde voordelen zijn er nog een aantal voordelen verbonden aan EPDM. Zo kun je het zowel voor nieuwbouw gebruiken, maar ook als renovatie. En je kunt het ook over de bestaande dakbedekking leggen. Je kunt er dus alle kanten mee op. Wil je graag dakbedekking bestellen? Bestel dit dan gemakkelijk online, stel een EPDM pakket samen en dan kun je over een paar dagen gaan beginnen met klussen! Je weet in ieder geval dat je er minstens 50 jaar van zult kunnen genieten!

Uit dezelfde categorie

Anderen lazen ook