Een heerlijk Tony Chocolonely sinterklaas cadeau, dat is een goed idee!

Geef het maar toe: ook jij bent gek op chocolade. De lekkerste chocolade door het jaar heen is die van Tony Chocolonely. De lekkerste chocolade in de Sinterklaastijd is een chocoladeletter en dus is het een briljant idee om deze twee te combineren: je kunt nu Tony Chocolonely Sinterklaas bestellen. Dat is een heerlijk cadeau. Je kunt een Tony Chocolonely Sinterklaas pakket bestellen en dit aan al je medewerkers geven. Met een Tony Chocolonely Sinterklaas pakket maak je zeker je medewerkers erg blij. Je kunt de chocolade in een speciaal tasje te doen of in een jute zakje. Het is maar net wat jij wilt en welke uitstraling jij belangrijk vindt.

Een Tony Chocolonely Sinterklaas pakket is echt een goed cadeau

Het lekkerste combineren met de leukste tijd van het jaar: Tony Chocolonely Sinterklaas is een goed idee. Tony Chocolonely staat voor eerlijke chocolade, waarbij de telers een eerlijke prijs krijgen en niemand wordt uitgebuit. Helemaal in de sfeer van Sinterklaas dus. Sinterklaas is er voor gelijkheid voor iedereen. En het is ook nog eens een echte kindervriend. Je kunt Tony Chocolonely Sinterklaas gemakkelijk nu al bestellen, ook als je het nog niet in huis wilt hebben. Je bestelt nu en kunt het op afroep laten leveren. Zo is dit pakket altijd vers en klaar om uit te delen.

Na Sinterklaas komt de kerst

Dat weten we allemaal. Je kunt er dus maar beter voor zorgen dat je nu snel de kerstpakketten gaat bestellen. Je kunt deze kerstpakketten kant en klaar bestellen, maar ook in losse onderdelen en er zo zelf een kerstpakket van maken. Je kunt het helemaal meegaan in het meest actuele thema van nu: duurzaamheid. Je kunt, bijvoorbeeld, kiezen voor een biologisch kerstpakket. Dat kan een kerstpakket zijn waar gerecyclede spullen in zijn verwerkt. Denk dan aan een kerstpakket met een gerecyclede fietstas of met een tas gemaakt van gebruikte theezakjes. Maar je kunt ook kiezen voor een pakket dat het tuinieren aantrekkelijker maakt.

Bestel nu en vergeet het niet!

Je wilt niet met lege handen staan op het moment dat je medewerkers verwachten dat je met een kerstpakket aankomt. Je kunt dit voorkomen door nu te bestellen. Het kost je een paar minuten om het perfecte pakket voor de kerst uit te zoeken en het te bestellen. Je kunt het nu nog op tijd in huis hebben. Zitten er verse zaken in? Dan is het goed om te weten dat je het pakket op afroep kunt laten komen. Je hoeft het dan niet zelf te koelen.

Uit dezelfde categorie

Anderen lazen ook