3x wat te doen met je vrienden

Je beste vrienden zie je waarschijnlijk regelmatig. De kans is groot dat je er samen al snel voor kiest om samen uit eten te gaan, een rondje te wandelen of je zoekt een terrasje op. Maar naast deze standaard activiteiten, is er nog veel meer mogelijk! Hieronder staan een paar tips om je een dagje uit met je vrienden een keer op een andere manier in te vullen!

Padellen

Padel is een nieuwe sport en groeit enorm hard! Door heel Nederland komen er steeds meer padelbanen bij. Tennisclubs offeren tennisbanen op om plaats te maken voor padelbanen en ook verschillende commerciële partijen openen locatie na locatie. Momenteel is de sport nog het meest populair in Amsterdam. In deze stad moet je er dan ook heel vroeg bij zijn om kans te maken op een baantje. Ben je opzoek naar een geschikte locatie in Amsterdam? Bij Amstelpark padel liggen 5 heerlijke padelbanen. Je kunt hier een heerlijk potje padellen met je vrienden en achteraf genieten van een hapje en/of drankje! Naast de banen ligt een groot terras in de zon waarbij je uitkijkt op zowel de tennis- als padelbanen. De perfecte plek om een beetje af te kijken bij andere spelers wanneer je het nog moet leren dus! Tevens kun je ook padel in Amsterdam indoor spelen. Zo kan je altijd nog spelen als er onverwacht een bui valt! 

Varen

Huur samen met je vrienden een bootje en geniet op het water van het zonnetje! In Amsterdam kun je heerlijk door de grachten varen en is er genoeg te zien. Wil je liever genieten van de rust? Kies dan bijvoorbeeld voor de Loosdrechtse Plassen. Hier kun je in alle rust genieten van jullie boottocht. Neem zelf wat drankjes en hapjes mee het water op en je kunt je een hele dag vermaken! Tip voor de afwisseling: vaar in de avond door de grachten van Amsterdam. Op een zomeravond is het heerlijk om na je werk nog even het water op te gaan!

Musea

Het is misschien niet het eerste wat er in je op komt om gezellig met je vrienden te gaan doen, maar toch is het heel leuk om af en toe een museum te bezoeken. Woon je in Amsterdam? Dan heb je meer dan genoeg keuze! Maar ook in de rest van het land zijn er genoeg musea die je kunt bezoeken. Even googelen wat erbij jou in de buurt is, tickets bestellen en gaan! Als afsluiter kun je uiteraard een gezellig cafeetje opzoeken om nog even bij te kletsen onder het genot van een drankje!

Uit dezelfde categorie

Anderen lazen ook